Hoppa till innehåll

Färgvecka

2012/10/27

Vardagslunk. Ett långsamt ord.

Men verkligheten just nu är att den lunken är snabb, snabbare, snabbast. Både företagarlivet och hemmalivet innehåller så många delmoment och logistiska utmaningar att jag ibland tappar greppet om helheten.

Vardagarna går. Pang så är det lördag. Igen. Och igen. Det är roligt, härligt, levande. Dock att tröttheten ligger som ett lock. Intensiteten äter energi.

Tur då att det finns små utmaningar som fyller på depåerna.
Som håller kreativiteten vid liv parallellt med allt annat på dagordningen.

P4 Västernorrlands fina Karin Lönnå har inspirerat mig de senaste dagarna. Eller rättare sagt hennes bilder på Instagram. På temat färgvecka har varje dag fått en färg. Måndagorange. Tisdagstålblå. Onsdagmörkrosa. Torsdaggrå. Fredagvarmrosa. Lördagklarblå. Varje färg har dag för dag funnits på näthinnan och plötsligt har jag sett den i min omgivning. Hurra!

Karin är såklart en hård domare. Det gäller att hitta rätt nyans. Efter några fruktlösa försök på fredagvarmrosa fick den här godkänt:

För övrigt en liten detalj från kakelugnen.

Nu är jag på jakt efter den klarblå färgen. Mitt i hemmastöket på lördagseftermiddagen. Färgveckan håller mig över ytan. Lite extra syre till vardagslunken. Tack för det!

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: