Hoppa till innehåll

Hard rain #2

2012/09/28

Utställningen Hard rain är på plats och invigd. Den står väldigt snyggt på Stora Torget, med stenstan som fond. Är så klart väldigt stolt över att, genom mina texter, få vara en del av detta.

Hard rain kommer med starka budskap; förtvivlan, vanmakt men även en hel del hopp. Den väcker känslor och lust till engagemang. Globalt och lokalt. Förhoppningsvis når den även människor som aldrig skulle drömma om att besöka en utställning med hållbarhet som tema. Bara där gör Hard rain skillnad.

Jag satt nu ikväll och lyssnade/tittade på Bob Dylans låt till Mark Edwars bilder. Eller vice versa. Med tacksamhet över min situation, över Sverige, över mitt liv tar jag mig nu an helgen. Jag tar också med mig en stor portion lust att göra nytta. Och lustfaktorn, mina vänner. Den är verkligen inte att förakta som drivkraft för att nå stordåd.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: