Hoppa till innehåll

Myren

2012/08/08

Är bergtagen av myren. Dofterna, ödsligheten, färgerna, suget i benen. Första intrycket är inte mycket för världen. Genomskinlig himmel, några gråa träd som sticker upp. En skogskant långt borta. Lite vattenblänk här och där.

Efter några meter ut. Klafs, klafs. Det gäller att gå med höga ben. Jag tittar upp, en fågel. Klafs, klafs. Jag tittar ner. Och ser en ny värld. I det lilla formatet finns naturens storslagenhet. Så sinnrikt och utmejslat vackert in i minsta detalj. Att gå här blir ett mentalt reningsbad. Och ett träningspass värre än det värsta crossfit body core spinning (eller vad det nu heter) övningarna på gymmet.

Tack myren för att jag nu känner mig redo att ta mig an höstens utmaningar. Räkna med att vi kommer att ses. Om och om igen.

2 kommentarer leave one →
  1. 2012/08/22 19:59

    Vackert. Det gäller att ge alltet tid.

    • 2012/09/01 14:21

      Tack. Jag tror vi lätt glömmer bort att se det stora i det lilla. Själv får jag påminna mig om och om igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: