Hoppa till innehåll

Planen (2)

2011/01/10

Mitt nöt. Hur kunde jag glömma det här med läsningen? Att göra en årsplan utan massor av böcker är det banne mig utvisning på. Åtminstone ett knallgult kort.

Jag ska läsa mycket det här året. I alla fall mer än under 2010.

Det är livsavgörande att bli slungad ut i nya världar. Låta språket bära framåt. Surfa rakt in i nya sammanhang och kanske bli helt genomblöt. Eller bara få några lätta saltstänk som svider till i ögonen.

Just nu är jag bländad av Sara Stridsbergs Darling River. Har läst en tredjedel och känner mig pånyttfödd i hennes språk. Återkommer om det.

Det jag egentligen ville komma till är vad jag ska ta mig an sedan. Här är det öppet mål. Snälla. Tipsa mig om dina läsplaner för 2011.

One Comment leave one →
  1. 2011/01/11 18:54

    Hej Lena. Plan för läsning – jag har ingen mer än att jag ska läsa Sofi Oksanens ”Utrensning”. Har just varit iväg två veckor på semester och hunnite läsa tre böcker, Munros senaste novellsamling, Combüchens ”Spill” och Deon Meyer. Så jag är lite läsmätt just nu! Men tar tacksamt emot tips!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: