Hoppa till innehåll

Dörrkrans (2)

2010/12/11

Velar lite i frågan om dörrkrans. Det visar sig att jag nog inte är den där gamla spretiga, flätade och skeva modellen från Matfors. Jag är istället en kombination av ett helvitt trähjärta skapad på träslöjden av okänd snidare och en nypysslad granruska med röda band och torkade apelsinskivor.

Minimalistiskt vitt mot en norrländsk variant av drömfångare. Sparsmakat och kreativt. Något helt nytt liksom. Enda problemet jag har just nu är att denna skapelse inte är en krans. Och att detta inlägg, just därför, är tämligen irrelevant och missvisande.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: