Hoppa till innehåll

Osynlig

2010/11/19

Tanken om osynlighet har alltid fascinerat mig. Att få vara där men ändå inte. Att verka men inte synas. När jag var liten ville jag bli osynlige mannen när jag blev stor. Fatta. Jag som osynlig man. Nuförtiden ägnar jag mig mest åt att försöka vara en synlig kvinna. Fatta den förändringen. Hur gick den till?

Dock får jag otroliga habegär efter den här lilla osynliga bokhyllan. 6,5 kilo böcker kan man lassa på och de bara svävar på väggen. Tänk vad den skulle göra underverk i min fullbokade tillvaro. Finnas men inte synas. Medan jag själv just nu är i ett tillstånd av att synas men inte finnas. Tur att det snart är helg.

4 kommentarer leave one →
 1. Annika permalink
  2010/11/19 0:14

  Vill också ha! Det blir många svävande böcker… dyrt men snyggt.
  Åhhh… Osynlige Mannen, som drog masken över ansiktet och Plopp: Borta!

  Men Synliga Kvinnor är mer spännande.

  • 2010/11/19 11:37

   Ja det där Plopp: Borta! tricket skulle man vilja ta till ibland. Kanske har det avsedd effekt även om man bara säger det högt, väldigt högt. Men ändå inte försvinner. Ska pröva någon gång.

 2. 2010/11/19 10:51

  Härliga hylla, härligt med helg och härligt med synliga kvinnor!

  • 2010/11/19 11:39

   Ja Ann, vi får göra så gott vi kan för synligheten. Gillar ditt PRsonliga sätt att göra det på! Ha en härlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: