Hoppa till innehåll

Bokhyllelust

2010/05/25

Ge mig ett R. Ge mig ett E, A eller D. Vad blir det? Just det. Bokhyllebokstäver i strukturlackad plåt anpassade för svenska pocketböcker. Kreativitet och läslust direkt på väggen. Så glad jag blir av detta och så less jag blir på mina Billy.

Konceptbokhyllan READ finns alltså i bokstäverna R, E, A och D. Fyndigt så det förslår. Ännu fyndigare blir det om du tänker utanför designers ramar och bildar nya bokhylleord. Tänk att sortera sin litteratur i AREA. RAR. REA. DREAD. DADDA. DARRA eller i en fin RAD. Fast bokstäverna kostar 16 000 kronor per styck så det är nog inte att tänka på.

Varför gjorde de inte små bokstäver också? Eller ett I. Så att vi med bokhyllelust större än storleken på plånbok också kunde få vårt lystmäte tillgodosett. Kom igen IKEA. Ge mig ett I.

2 kommentarer leave one →
  1. 2010/05/26 10:08

    Wow, grymt snygga! Fast 16 000 styck, nja kanske inte, min Billy får nog hänga med ett tag till 🙂

    • 2010/05/26 16:06

      Ja visst är de snygga. Men jag får nog också dras med mina Billy ett tag till. Man kan ju inte ha en bokhylla som är dyrare än böckerna…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: