Hoppa till innehåll

Kultursidan

2010/05/07

Nu har jag plockat ned min allra första utställning. Istället får den hänga här ett tag.

Mycket nöjd är jag med hur den blev och mottagandet den fick.
Mycket glad är jag över att jag verkligen gjorde slag i saken.

Och så blev det premiär på ST:s kultursidor också. Att figurera där var en ny känsla. Märkvärdigt liksom. Kulturredaktör Susanne Holmlund har gjort en seriös och genomarbetad recension som gläder och inspirerar mig. Haiku handlar om att skapa bilder. Det fasta versmåttet tvingar fram ordvändningar, meningsbyggnader och nyanser som gör att orden lyfter till bildens nivå. De ska tala inifrån och ut. Oavsett betraktare.

Kultur är kommunikation. Skriv gärna en kommentar på utställningssidan om de bilder som just du ser!

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: