Hoppa till innehåll

Fullbokat igen

2010/03/17

Jag brukar inte gå igång på möbler. Inte på inredning heller. Men efter att min kollega Fredrik visade mig Bibliochaise kan jag inte tänka på något annat. Genialiskt är bara ett av alla superlativ som jag skulle kunna rada upp. Fulländad multifunktionalitet. Attityd. Snygg också. Hallå, det här är ingen möbel utan ett koncept. Förvisso blir det ju fullbokat i den här bokfåtöljen också men på ett gudomligt systematiserat och strukturerat sätt.

Min lycka känner inga gränser. Mitt habegär blir till ett högljutt mantra som överröstar allt. Och jag vägrar lyssna på det där hånskrattet som hörs från plånboken. I alla fall idag.

För nu har jag fullt upp med att tänka ut hur jag ska systematisera och strukturera de numera 30 böckerna på den sorgliga pallen i sovrummet. Det kommer att bli så bra. Jag kommer att kunna tänka helt nya tankar. Sortera. Få helt nya insikter. Bli en ny människa faktiskt. Sedan kommer jag att vilja ha en till vardagsrummet också, kanske två för symmetrins skull. Och en på verandan. Absolut en i köket.

Sedan säger min sambo att det är bättre med en riktig bokhylla, för ordningens skull. Hm. Tror han ja.

One Comment leave one →
  1. Christina Hedensjö permalink
    2010/03/18 8:12

    Häftigt var ordet! Underbart slippa bokhets med högar av böcker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: