Hoppa till innehåll

En rosa vägg

2010/02/26

Ur boken Inspiration av Tricia Guild

Inte heller i dag får jag se en brun häst mot en solig rosa stenvägg. Eller vatten strömma från en persimonfärgad mynning rakt ned i en bassäng omsluten av cerisefärgade murar. Som jag vill det. Som jag tycker att det borde ingå i de mänskliga rättigheterna att få göra det.

Olika nyanser av vitt gör mig färglös. Tror jag fått kallknäpp. Drabbats av total frostfullhet. Nu när det är fredag och allt.

Herregud. Jag skulle bara skriva tre rubrikförslag och landade i detta. Anledningen heter Luis Barragan, en arkitekt som får sina byggnader att stråla av energi. Hur han gör? Återstår att tränga in i. Och lyckas jag bara överföra ett uns av den kraften till de där rubrikerna kommer det att bli så bra.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: