Hoppa till innehåll

Ironi

2010/02/22

Jag betvingar helgens och söndagens sista timme med att käckt lägga an en positiv ton inför den nya veckan. Herregud, jag har ett eget företag och frihet att göra som jag vill. Vill jag inte jobba, men jobba inte då. Gnäll i alla fall inte över att det är måndag igen. Så jag biter ihop. Framtvingar positiva tankar, sover sött och vaknar med ett leende på läpparna. Jag gillar ju att jobba. Dunkar fotsulorna i golvet utan att reflektera. Kör morgonracet på hög växel. Hinner allt i tid. Varvar ned på kontoret med en god kaffe när ironin får fäste i det positiva sinnet. Shit. Ännu en timme, ännu en dag, ännu en vecka mitt i livet. Man glömmer så snabbt var tiden tar vägen.

Måndag är njutning
Jag äger veckans sanning
Kaffet kallnar fort

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: