Hoppa till innehåll

Morgontrött

2010/02/19

”Mamma, vi skulle haft oss en tupp”, säger 5-åringen sådär underfundigt som bara hon kan. ”Då kan han gala tills du vaknar för du verkar ju inte höra när klockan ringer”. Mamma trött. Mamma overkligt trött. Mamma masar sig ändå upp och sparkar igång veckans sista dag med en ljuvlig plan. Hotellfrukost på Grand. Så nu sitter jag här och tjuvlyssnar på diskussioner om träningsdagböcker, huruvida Sundsvall är större än Umeå och hur läkarkåren egentligen fungerar när det inte verkar fungera i sjukvården. Ett bra tips för skrivandet, oavsett vad du skriver. För det finns ingen bättre inspirationskälla än verkligheten.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: