Hoppa till innehåll

Sparklycka

2010/02/11

Hade glömt vilken glädje det är att åka spark. Så sjukt roligt. Och fort går det. Kroppsminnet aktiverar rytm, balans på medarna och rätt kicksnärt. Trycket på högra meden i vänstersvängen, den exakta lutningen på överkroppen och spjärnet i benen. Hur man får hålla spänn inåt på båda benen i långa nedförsbackar.

Sparkåkning är en riktig tekniksport. Värdig en OS-gren. Men det krävs riktig hårdpackade vintervägar och stabil kyla. Härliga snövallar att glida in till är inte heller fel. Snälla, snälla, snälla Sundsvalls kommun – sanda inte. Skänk oss sparklycka hela vintern, nu när den ändå har kommit.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: