Hoppa till innehåll

Paus

2010/01/25
tags: ,

Tanken om att ta en paus är ibland mer tilltalande än att faktiskt ta en paus. I tanken om pausen ryms så mycket förhoppningar. När pausen väl kommer fylls den av helt andra saker. I pausen förvandlas små banala saker till stora beslut. Ska vi gå till stranden eller stanna vid poolen? Ska vi ha bacon eller salami till pastan. Eller helt crazy…kanske både och. Det tog 2,5 veckas ledighet att formulera några tankar på papper. Sedan la jag undan dem. Men nu, när jag återvänt från pausen, känns det helt plötsligt som om det är möjligt att tänka klara, konstruktiva och konceptuella tankar. Tack för det. Nyttan av pausen uppstår när den är över. Mitt i själva pausen finns ingen nytta alls. Bara njutning. Märkligt.

2 kommentarer leave one →
  1. Christina permalink
    2010/01/26 6:22

    Härligt det är det som är så viktigt att ta pauser i livet!

Trackbacks

  1. Snabbgenomgång « ordinerat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: