Hoppa till innehåll

Fokus

2009/11/27

Man smiter tidigare en fredag. Man har längtat hela dan. Hela veckan faktiskt. Stressen i kroppen trycker ned gaspedalen. Upp på Södra Berget. Bolla en halvtimme. Få in smidighet, slag, tajming, värme i kroppen. Man kör match. Trycker bort allt från hjärnan, tänker inte på annat än bollen. Man fokuserar. Man hinner tänka att inget klargör ordet fokusera så bra som att vänta på en serve. Sen retur. Boll. Backhand. Boll. Fram på nät. Boll. Yiiha. Forehand. Boll. Poäng. Man spelar i två timmar. Fredagsfokus.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: