Hoppa till innehåll

Blanksteg

2009/11/24

Det finns något lika viktigt som orden. Rummen mellan dem. Mellanrummen. En hel värld i sig. När allt som du skriver känns platt, fokusera på det som inte syns. Som i diktformen haiku. Vad händer med orden i det fasta versmåttet? Haikun lyfter inte språket eller skribentens talang. Här kommer innebörden till sin rätt. Innehåll, eller hellre content (verkar vara ordet för dagen). Testa att skriva din egen haiku. Content is king!

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: