Hoppa till innehåll

Allt har en början

2009/11/23

”Äntligen stod prästen i predikstolen”, är Selma Lagerlöfs berömda inledning på Gösta Berlings saga. De första meningarna i alla texter är helt avgörande för fortsättningen. Allt har en början, och den ska vara fångande, inspirerande, innefattande textens essens, briljant och utmanande. Det kanske blir för svårt det här, tänker jag högt och möjligheten finns ju att sluta blogga innan den där kritiska början. Fast jag kör ändå. Äntligen.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: